joi, 2 ianuarie 2014

Transport moloz in Bucuresti

Protejati mediul inconjurator, aruncati molozul in spatii adecvate

Protejarea mediului inconjurator este o problema care ar trebui sa ne priveasca pe toti, indiferent de varsta, nationalitate sau regiunea in care locuim. Inca din cele mai indepartate timpuri, omului i-au fost impregnate anumite concepte conform carora este necesar ca natura sa fie protejata.
Va intrebati, probabil, care este legatura dintre mediul inconjurator si serviciile de transport moloz pe care le asiguram.

Raspunsul este cat se poate de simplu si implica latura transportului de moloz si alte deseuri, o activitate extrem de importanta pe care o intreprindem in conditii cu adevarat profesionale. Referindu-ne la transportul de moloz, nu de putine ori am observat cum majoritatea beneficiarilor unor servicii de constructii si amenajari sau chiar firme prestatoare nu pun mare pret pe degajarea deseurilor in spatii adecvate.

La fel ca in cazul oricaror altor deseuri cunoscute, este foarte important sa depozitam molozul in spatii adecvate si sa evitam pe cat se poate poluarea inutila a mediului inconjurator.
Solutia inaintata de noi tuturor persoanelor implicate in domeniul constructiilor, inclusiv clienti si firme prestatoare de servicii, se rezuma la oferirea unor servicii de transport moloz realizate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.
Obisnuiati sa preluati molozul sau alte deseuri rezultate in urma activitatilor de constructie si amenajare si sa le aruncati la ghena sau chiar in zone publice?
Trebuie sa stiti ca aceasta practica nu este deloc una legala si nici estetica, asta ca sa nu mai discutam despre daunele provocate mediului inconjurator.
Noi suntem una dintre firmele de transport care pune mare pret pe aspectul ecologic si oferim servicii conforme cu normele impuse legal.
Actionam doar alaturi de o echipa de profesionisti, cu o ampla experienta in domeniul transportului, folosim doar produse de calitate pentru a putea colecta si transporta molozul in siguranta, in timp ce depozitarea molozului si a celorlaltor deseuri o facem in spatiile special amenajate, asa cum sunt centrele de colectare.
Protejati natura si fiti atenti la orice detaliu, un simplu pas gresit poate conduce oricand la rezultate iremediabile!
Apelati cu incredere www.car-moloz.ro

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu