marți, 14 octombrie 2014

Producator termopane PVC


Numarul producatorilor de ferestre si usi termopan din Romania a crescut considerabil insa putini sunt cei care reusesc sa pastreze un standard foarte ridicat. 
Atat proprietarii de imobile recent construite cat si cei care doresc sa isi renoveze locuintele aleg, de cele mai multe ori, sa apeleze la produsele livrate direct de producator, astfel ca putem face o analiza pertinenta in privinta adevaratelor avantaje si dezavantaje pe care aceste companii la ofera.
Erivip SRL- producator termopane Bucuresti sectorul 3

Avantajele de a colabora direct cu un producator termopane

Preturile sunt cu adevarat accesibile, din schema iesind asa-zisii intermediari care nu fac nimic altceva decat sa adauge procente consistente la pretul final al produselor comercializate. Tot ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti clasicele firme de vanzari termopane si montaj termopan cu un producator, procedurile de achizitie fiind relativ similare.

De asemenea, calitatea produselor poate fi una cu mult mai buna daca alegeti producatorul adecvat. Aveti control pe fiecare produs comandat, drept pentru care puteti discuta chiar si cu specialistii care se ocupa de proiectarea si realizarea usii sau a ferestrei pe care v-o doriti. In aceste conditii, veti fi ferm convinsi de calitatea produselor pe care le veti monta in locuinta sa biroul vostru.

Dezavantajele pe care vi le ofera producatorii de ferestre si usi termopan

Bineinteles ca exista si anumite dezavantaje in momentul in care apelati direct la producator insa ele nu sunt tocmai iremediabile. Se spunem ca unul dintre ele ar fi perioada mai lunga de livrare a produselor, de regula companiile mari alegand sa grabeasca ostilitatile in privinta contractelor ceva mai mari. 
Nu este, totusi, o regula, o buna parte dintre producatorii de termopane din Romania tratandu-si in mod echidistant clientii, indiferent de valoarea comenzii lor.

Tot in cazul dezavantajelor am putea puncta diferentele birocratice, contactul direct cu producatorul fiind deseori anevoios prin prisma faptului ca lipseste un departament dedicat exclusiv montajului. Astfel, sunt destul de putini producatori de termopane capabili sa va ofere atat produse de calitate cat si servicii conexe adecvate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu